Sari Rämänen.

Olen henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntija yli 16 vuoden monipuolisella työkokemuksella Human Resources Development (HRD) -tehtävistä isoissa kansainvälisissä yrityksissä (Bayer, Tellabs).

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri (KM), Certified Business Coach® ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja & LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentaja.

Luonteeltani olen positiivinen ja minulla on myönteinen sekä rakentava lähestymistapa ihmisiin ja asioihin – pyrin löytämään ihmisistä ja asioista hyvät puolet ja mahdollisuudet. Saamani palautteen perusteella olen helposti lähestyttävä, ystävällinen ja toiset huomioiva sekä kuunteleva. Olen myös analyyttinen, käytännönläheinen, pyrin ymmärtämään asioiden taustoja ja keskinäisiä suhteita sekä kokonaisuuksia. Työtavoiltani olen tavoite- ja tulossuuntautunut ja järjestelmällinen. Minulle on kunnia-asia hoitaa ne asiat, jotka olen luvannut ja sovitussa aikataulussa. LUONTAISET TAIPUMUKSET ™ -analyysin tyyppini on ISTJ – realistinen varmistaja.

Missioni on auttaa ihmisiä kehittymään ja menestymään työssään, hyödyntämään täyden potentiaalinsa –kasvamaan kohti erinomaisuutta! Coachina olen asiakkaan ajatteluprosessin katalyytti ja fokusoija sekä fasilitaattori.

 

Soita: +358400603538
Lähetä sähköpostia: sari@sparkbc.fi
LinkedIn -profiilini löydät tästä.

Close
Go top