Sari Rämänen

Olen henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntija yli 16 vuoden monipuolisella työkokemuksella Human Resources Development (HRD) -tehtävistä isoissa kansainvälisissä yrityksissä (Bayer, Tellabs). Toimin tällä hetkellä myös pohjoismaisen, työelämän muutosvalmennusta tarjoavan AS3:n Turun alueen valmentajana.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri (KM), Certified Business Coach®, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja sekä AS3 akatemian sertifioima Job Transition Management Coach.

Luonteeltani olen positiivinen ja minulla on myönteinen sekä rakentava lähestymistapa – pyrin löytämään ihmisistä ja asioista hyvät puolet ja mahdollisuudet. Saamani palautteen perusteella olen helposti lähestyttävä, ystävällinen ja toiset huomioiva sekä kuunteleva. Olen myös analyyttinen, käytännönläheinen, pyrin ymmärtämään asioiden taustoja ja keskinäisiä suhteita sekä kokonaisuuksia. Työtavoiltani olen tavoite- ja tulossuuntautunut ja järjestelmällinen. Minulle on kunnia-asia hoitaa ne asiat, jotka olen luvannut ja sovitussa aikataulussa. Valmentajana olen valmennettevan ajatteluprosessin kumppani, fokusoija ja fasilitaattori – hyvä tekemään ajattelua herätteleviä kysymyksiä.

Missioni on auttaa ihmisiä kehittymään ja menestymään työssään, hyödyntämään täyden potentiaalinsa –kasvamaan kohti erinomaisuutta!

Yli 500 dokumentoitua coaching-työtuntia.

Kolmen A:n asiakaslupaukseni:
Ammattimaista Ajattelukumppanuutta Asiakastyytyväisyystakuulla!

 

Soita: +358400603538
Lähetä sähköpostia: sari@sparkbc.fi
LinkedIn -profiilini löydät tästä.

Close
Go top