Halusin kehittyä tiimivalmentajana ja mahdollisuus osallistua tähän Business Coaching -prosessiin tuli juuri hyvään aikaan eli aloittaessani uudessa tiimivalmentajan roolissani. Prosessiin kuuluvat tapaamiset, keskustelut  sekä työkalut ovat vieneet minua eteenpäin valmentamistaidoissani. Olen ammatticoachin tukemana laatinut itselleni tavoitteet ja kehityssuunnitelman sekä seurannut valmentamistani eri näkökulmista. Ilman tätä prosessia en varmaan olisi pystynyt katsomaan omaa valmentamistani niin monesta näkökulmasta, seuraamaan ja kehittämään sitä näin tietoisesti. Inhimillinen ote ja antoisat tapaamiset sekä keskustelut olivat tämän prosessin suurinta antia. Olen tajunnut, että valmentaminen on oman persoonan likoon laittamista ja ennen kaikkea omien vahvuuksien käyttämistä, eikä niinkään fokusointia heikkouksiin ja uhkiin. Kiitos tästä mahdollisuudesta!

 

Valmentajani oli todellinen ammattilainen. Hänen avullaan minulle kirkastui keskeinen haasteeni ja löysin ratkaisuja.

 

Rauhallinen tilaisuus tutkiskella omia ajatuksiaan ilman turhia suodattimia, joita työpaikalla joutuu pitämään päällä.

 

Saavutin coachingille asettamani tavoitteet – ja enemmän, sillä matkalla tuli tietoisuuteen enemmän kuin arvasin. Parasta antia oli uusien näkökulmien ja virikkeiden löytyminen sekä oivallukset. Prosessin aikana käytetyt ajattelun jäsentämisen työkalut olivat järkeviä ja mielekkäitä. Coaching oli strukturoitunutta, mikä miellytti. Se ei ollut pelkkää tunnevellontaa. Suosittelen coachingia ja Saria coachina!

 

Coaching -prosessin parasta antia oli se, ettei asioita tarvitse miettiä yksin ja myös se, että tulee pysähdyttyä välillä näiden asioiden ääreen.

 

Coaching -prosessissa parasta oli se, että pääsi pois negatiivisesta ajattelukierteestä,  myös selvän aikataulun luominen. Prosessin aikana käytetyt ajattelun jäsentämisen työkalut ja välitehtävät olivat siinä mielessä hyviä, että ne saivat ajattelemaan asioita, mitä en ole ennen miettinyt.

Close
Go top